Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le risotto
- 50 g de noisettes
- ½ bouquet de sauge fraîche (env. 10 g), effeuillée
- 80 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto (temps de cuisson 20 min.)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 2 cubes cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 2 sachets de safran en poudre
Les escalopes
- 40 g de beurre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 12 escalopes de veau (d'env. 50 g chacune)
- ½ c. à café de sel
- 12 pincées de poivre, moulu
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3277 kJ / 783 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Mousse au thon
5 Min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 Min
Stroganoff
45 Min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Papet vaudois
55 min
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto au safran de Mund
45 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Polenta tessinoise
45 Min
Émincé à la zurichoise
50 Min