Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le risotto
- 50 g de noisettes
- ½ bouquet de sauge fraîche (env. 10 g), effeuillée
- 80 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto (temps de cuisson 20 min.)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de boeuf
- 2 sachets de safran en poudre
Les escalopes
- 40 g de beurre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 12 pincées de poivre, moulu
- 12 escalopes de veau (d'env. 50 g chacune)
- 2 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3277 kJ / 783 kcal
- Eiwitten
- 48.8 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 34 g
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 godz.
Papet vaudois
55 min
Risotto alle cinque P
30 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 min
Curry panang
45 min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min
Risotto
30 min
Risotto au citron et épinards
30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 min