Apparaten en accessoires
Risotto aux bolets et au brie
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
50 g de bâtonnets salés
-
5 brins de thym, frais dont 3 brins effeuillés
-
800 g d'eau
-
25 g de bolets, séchés (bio)
-
2 cubes de bouillon de bolets (pour 0,5 l chacun)
-
80 g d'oignons coupés en deux
-
1 gousse d'ail
-
1 c. à soupe de beurre
-
300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
-
100 g de vin blanc, sec
-
200 g de fromage de Brie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
17 g
Calorieën
2247 kJ /
538 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
72 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Hiver 2019
15 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto alla milanese
30min
Tarte au vin cuit
45min
Riz Casimir
45min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Papet vaudois
55min
Rösti bernois
40min
Croissants au jambon
35min
Focaccia au romarin
2u. 30min
Milanais
3u.
Tresse bernoise
1u. 45min