Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 700 g de pommes de terre à chair ferme, pelées et coupées en morceaux (2 cm)
- 600 g de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur puis coupés en lanières (1 cm)
- 1 saucisson vaudois
- 1 saucisse aux choux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 15 g de beurre
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 100 g de vin blanc, sec
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 18579 kJ / 4486 kcal
- Eiwitten
- 151 g
- Koolhydraten
- 158 g
- Vetten
- 345 g
Alternatieve recepten
Rösti bernois
40p
Croissants au jambon
35p
Cuchaule
2h 30 min
Macaronis du chalet
45p
Milanais
3h
Riz Casimir
45p
Gâteau du Vully
2h 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35p
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Émincé à la zurichoise
50p
Tresse bernoise
1h 45min