Risotto aux bolets

4.6 14 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 25 g de bolets, séchés
  • 200 g d'eau chaude
  • 100 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 1 oignon coupé en deux
  • 40 g d'huile d'olive
  • 250 g de riz risotto, tout type (p.ex. Arborio ou Vialone) (temps de cuisson 20 min.)
  • 100 g de vin blanc
  • 750 g de bouillon de légumes chaud

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 14.5 g
Calorieën 2009.5 kJ / 480.3 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 1.9 g
Koolhydraten 62.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...