Apparaten en accessoires
Risotto aux bolets
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
25 g de bolets, séchés
-
200 g d'eau chaude
-
100 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
-
1 oignon coupé en deux
-
40 g d'huile d'olive
-
250 g de riz risotto, tout type (p.ex. Arborio ou Vialone) (temps de cuisson 20 min.)
-
100 g de vin blanc
-
750 g de bouillon de légumes chaud
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
2009.5 kJ /
480.3 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
62.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sauce balsamique
10min
Curry panang
45min
Risotto alla milanese
30min
Papet vaudois
55min
Croûtes au fromage au four
35min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Cuchaule
Geen beoordelingen
Tresse au beurre à 6 brins
2u. 35min
Risotto à la courge
35min
Risotto à la tomate et au basilic
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Pain toupie rapide
40min