Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche (env. 10 g) ciselée (3 cm)
- 100 g de salsiz coupé en morceaux (2 cm)
- 75 g de pain blanc, sans croûte, coupé en morceaux (2 cm)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 75 g de lardons
- 1 c. à soupe de beurre à rôtir
- 200 g de farine
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 50 g de lait
- 300 g d'eau
- 2 œufs
- 8 feuilles de côte de bette, nervures épaisses ôtées, feuilles coupées en deux
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2945 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte brisée
2 Std. 5 Min
Papet vaudois
55min
Assiette bernoise
1h 15min
Séré aux herbes
10min
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Mille-feuilles
2h 25min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Velouté orange-courge
35min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Polenta tessinoise
45min