Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)

Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • ½ bouquet de persil frais (env. 10 g), effeuillé
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche (env. 10 g) ciselée (3 cm)
  • 100 g de salsiz coupé en morceaux (2 cm)
  • 75 g de pain blanc sans croûte, coupé en morceaux (2 cm)
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 75 g de lardons
  • 1 c. à soupe de beurre à rôtir
  • 200 g de farine
  • ½ c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre, moulu selon les goûts
  • 50 g de lait
  • 300 g d'eau
  • 2 œufs
  • 8 feuilles de côte de bette nervures épaisses ôtées, feuilles coupées en deux
  • 150 g de crème entière, froide
  • 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l) (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 24 g
Calorieën 2945 kJ / 705 kcal
Vetten 43 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...