Apparaten en accessoires
Sauce Hollandaise
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
150 g de beurre
-
2 c. à soupe de vin blanc
-
½ c. à soupe de vinaigre balsamique blanc
-
2 jaunes d'œufs
-
¼ c. à café de sel
-
1 pincée de poivre, moulu
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2 g
Calorieën
1434 kJ /
349 kcal
Vetten
37 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Printemps 2018
11 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pesto de basilic
10min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Sauce hollandaise
15min
Velouté de tomates et de courges
25min
Gâteau des rois
2u. 15min
Sauce béchamel
15min
Duo de mini-tresses au beurre
2u. 10min
Mousse au Toblerone®
3u. 10min
Spätzlis au fromage
1u. 10min
Meringues de l'Emmental
2u. 15min
Pain paysan
3u.
Velouté orange-courge
35min