Salade de légumes en verrine

Salade de légumes en verrine

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

Marinade
  • 2 c. à soupe de tahin
  • 40 g de jus de citron
  • 20 g d'eau
  • 1 - 2 branche(s) de coriandre, fraîche effeuillées
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • ½ gousse d'ail (optioneel)
  • 1 c. à café de sauce de soja
Salade
  • 100 g de carottes coupées en morceaux (2-3 cm)
  • 80 g de céleri-branche coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 100 g de courgettes coupées en morceaux (2-3 cm)
  • 130 g de betteraves crues pelées et coupées en morceaux (2-3 cm)
  • ½ avocat coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 2 - 3 feuilles de chicorée rouge coupées en lanières
  • 1 c. à soupe de graines de pavot

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 3 g
Calorieën 731 kJ / 175 kcal
Vetten 15 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...