Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 100 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g de pain rassis
- 700 g d'eau
- 500 g de pommes de terre à chair farineuse, pelées et en tranches (1 cm)
- 50 g de farine bise
- 200 g de betteraves, cuites, rouges, en tranches (1-2 cm)
- 250 g de farine
- 100 g de ricotta de brebis, en morceaux et préalablement égouttée
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 1 pincée de cannelle moulue
Le nappage
- 20 g de farine
- 20 g de beurre
- 300 g de lait
- 50 g de gorgonzola
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 tiges de ciboulette fraîche, hachées (1-2 mm) (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2803 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou-fleur et lentilles au curry
45 Min
Curry de courge au poulet
45 Min
Mélange blettes-pommes de terre aux œufs pochés
45 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Soupe de courge au gingembre, lait de coco et pois chiches rôtis (12 portions)
40 Min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min.
Soupe de potiron
35 Min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35 Min
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50 Min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30min
Risotto au poireau
40 Min