Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les gnocchi
- 100 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g de pain rassis
- 700 g d'eau
- 500 g de pommes de terre à chair farineuse, pelées et en tranches (1 cm)
- 50 g de farine bise
- 200 g de betteraves, cuites, rouges, en tranches (1-2 cm)
- 250 g de farine
- 100 g de ricotta de brebis, en morceaux et préalablement égouttée
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 1 pincée de cannelle moulue
Le nappage
- 20 g de farine
- 20 g de beurre
- 300 g de lait
- 50 g de gorgonzola
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 tiges de ciboulette fraîche, hachées (1-2 mm) (facultatif)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2803 kJ / 670 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 96 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain paysan
3h
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Compote de pommes pour les provisions
30min
Focaccia à la farine d'épeautre
2h 30 min
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 Min
Mud cake
2h 30 min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Petits pains Varoma
2h 15min
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 min
Tarte à l'oignon
1h 15 min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15 min
Tarte aux épinards
55min