Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry Dough
- 350 g all purpose white flour
- 115 g icing sugar
- 60 g almond flour
- ⅛ tsp salt
- 180 g butter, unsalted, diced, chilled
- 1 egg, large
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp water, cold
Olive Oil Cake
- 200 g all purpose white flour
- 3 eggs, large
- 130 g extra virgin olive oil
- 100 g sugar
- 60 g whole milk
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Basil Cream
- 1 ½ sheets gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)
- water, cold, to cover
- 4 eggs, large
- 140 g sugar
- 140 g butter, unsalted, diced
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 140 g lemon juice, from 2 large lemons
- 8 - 10 fresh basil leaves, plus extra to decorate
Assembly
- 450 g berries, mixed, fresh, to decorate
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2749 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 127 mg
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3h 10min
Matcha Wreath Cookies (Metric)
1h
Crème pâtissière
15min
Crème Pâtissière
15min
Paris Brest
6h 40min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Choux Pastry
2h
Crème Pâtissière
15min
Choux pastry
2h