Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla blanca, en mitades
- 30 g de nuez de castilla, pelada
- 2 dátiles, deshuesados y en mitades
- 40 g de aceite vegetal
- 2 cdita de sal
- 40 g de salsa de soya
- 30 g de aceite de ajonjolí
- 10 g de hojuelas de chile seco
- 15 g de semillas de ajonjolí
- 30 g de miel de agave
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1230 g de agua
- 5 g de aceite de oliva extra virgen
- 100 g de escarola, en trozos (2 cm)
- 200 g de pasta seca integral, tipo espagueti
- 50 g de espinaca baby fresca
- 100 g de zanahoria, pelada y en rebanadas
- 100 g de aguacate, pelado, en cubos (1,5 cm)
- 150 g de jitomate cherry, en mitades
- 20 g de pepitas de calabaza
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2898.3 kJ / 692.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Enchiladas poblanas veganas
40 Min
Gusano de fiesta
30 Min
Pasta con melón y jamón
40 Min
Enchiladas de carne
30 Min
Coloradito de chile ancho
45 Min
Ensalada de elote con pimientos, estilo Tex-Mex
1 Std.
Taquitos dorados de papa y chorizo vegetariano
55 Min
Pasta con verduras verdes
45 Min
Tinga de col
35 Min
Pozole de setas
1 Std.
Boloñesa de lentejas
35 Min
Calabacitas con elote y cilantro
20 Min