Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de queso parmesano, en trozo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo, pelado
- 60 g de cebolla, en trozo
- 100 g de hojas de espinaca fresca, lavadas y secas
- 1 cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 115 g de queso crema
- 250 g de masa hojaldre, fría
- 300 g de filetes de salmón fresco, sin hueso
- 1 huevo, para barnizar
- semillas de ajonjolí, blancas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 5586 kJ / 1330 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 103 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta gratinada con espinaca y alcachofas TM6
50min
Filete Wellington
14sa
Crepas florentinas de pollo
1h 10 min
Gozleme
1 godz. 20 min
Filete de res con dos salsas
40min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40min
Ensalada capresse
15min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50min
Pot pie
50min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min