Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de queso parmesano, en trozo
- 15 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo, pelado
- 60 g de cebolla, en trozo
- 100 g de hojas de espinaca fresca, lavadas y secas
- 1 cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 115 g de queso crema
- 250 g de masa hojaldre, fría
- 300 g de filetes de salmón fresco, sin hueso
- 1 huevo, para barnizar
- semillas de ajonjolí, blancas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 5586 kJ / 1330 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 103 g
- Vezels
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Pollo con arándanos y romero al horno
1 Std. 45 Min
Pechugas rellenas en pipián de cacahuate
50 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 min
Filete Wellington
14h
Ensalada de manzana y tocino
20 min
Lasaña de ricotta, menta y calabacitas
2 Std.
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min
Filete Wellington
2h 10min
Portobellos rellenos
35 min
Taquitos de pescado con mayonesa de alcaparras
45 min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 godz.