Apparaten en accessoires
菠菜蒸蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
2 人份
Ingrediënten
-
水 (含川燙和蒸煮用)1500 克
-
菠菜 只取葉子60 克
-
冰水500 克
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
456.6 mg
Eiwitten
8.7 g
Calorieën
350.3 kJ /
83.7 kcal
Vetten
4.9 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
273.4 g
Koolhydraten
2.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給
6 recepten
Taiwan
Taiwan