Apparaten en accessoires
花椰菜番茄蛋捲
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
3 人份
Ingrediënten
-
蛋3 顆
-
豆漿40 克
-
低筋麵粉2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
綠色花椰菜 切丁(約1公分)30 克
-
番茄 切丁(約1公分)30 克
-
水500 克
-
起士1 片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
10 g
Calorieën
549 kJ /
131 kcal
Vetten
8 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
寶寶的營養餐
11 recepten
Taiwan
Taiwan
起床號早午餐
10 recepten
Taiwan
Taiwan