菠菜蒸蛋

菠菜蒸蛋

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
2 人份

Ingrediënten

  • (含川燙和蒸煮用)
    1500 克
  • 菠菜 只取葉子
    60 克
  • 冰水
    500 克
  • 2 顆
  • ½ 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 456.6 mg
Eiwitten 8.7 g
Calorieën 350.3 kJ / 83.7 kcal
Vetten 4.9 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 273.4 g
Koolhydraten 2.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...