Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de palourdes
- 1400 g d'eau
- 1 bouquet de persil frais
- 2 brins de basilic frais
- 25 g d'échalote
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de moutarde
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1400 g d'eau
- 200 g de pâtes sèches, type "petits paniers"
- 250 - 300 g de fonds d'artichaut, coupés en cubes
- 50 g de tomate, coupée en dés
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1482 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 10.8 g
Alternatieve recepten
Salade d'hiver
35 Min
Salade croquante de printemps
40min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade de riz au thon et aux œufs
1 Std.
Salade de riz aux légumes
30 Min
Salade strasbourgeoise
1 Std.
Salade de pomme de terre, légumes et poulet
1 Std. 15 Min
Salade bretonne
2 godz. 15 min
Salade de crevettes à la sicilienne
40min
Salade d'été
10 min
Salade de blé aux petits légumes
35 Min
Salade de pommes de terre et de saumon à l'aneth
1 Std. 5 Min