Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 300 g de fèves fraîches
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre de cidre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de roquette
- 80 g de tête de moine, découpée en rosettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 915 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Salade d'hiver
35 min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 Std. 15 Min
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20min
Salade de l'île de Ré
35 min
Salade croquante de printemps
40min
Salade de radis, petit épeautre et saumon fumé
3h 10min
Salade de crevettes à la sicilienne
40min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50 min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45min
Salade de concombre, radis et poivrons
10 dk
Salade de sarrasin, concombre et feta
50 min
Salade d'hiver aux poires et au roquefort
15 min