Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 300 g de fèves fraîches
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre de cidre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de roquette
- 80 g de tête de moine, découpée en rosettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 915 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Salade bretonne
2 godz. 15 min
Salade de radis, petit épeautre et saumon fumé
3h 10min
Salade d'été
10 Min
Salade de tomates au pesto de roquette
20 Min
Salade croquante de printemps
40min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25min
Salade de légumes du soleil au kasha
45min
Salade de légumineuses à la grecque
35 Min
Salade d'aubergine au yaourt
2 Std. 10 Min
Salade de petits légumes au chèvre
35 Min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45min