Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 300 g de fèves fraîches
- 300 g de carottes, coupées en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 50 g d'huile d'olive
- 30 g de vinaigre de cidre
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de roquette
- 80 g de tête de moine, découpée en rosettes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 915 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 9.2 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 6.8 g
Alternatieve recepten
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20 min
Tarte sarrasin, fromage frais et saumon fumé
40 min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1 godz. 15 min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Pommes de terre farcies au pesto
45 Min
Salade de farfalle à la grecque
25 Min
Salade aux fruits de mer
30 Min
Salade de l'île de Ré
35 Min
Salade de légumes du soleil au kasha
45 Min
Salade bretonne
2 godz. 15 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Taboulé de betterave et noix de pécan
25 Min