Tomatenrisotto mit Burrata
TM6 TM5

Tomatenrisotto mit Burrata

4.6 (1.0K beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g Parmesan, in Stücken (2 cm)
  • 500 g Rispentomaten, geviertelt
  • 500 g Wasser
  • 50 g Tomatenpüree, zweifach konzentriert
  • 80 g Zwiebeln, halbiert
  • 2 Knoblauchzehen
  • 40 g Olivenöl
  • 100 g Rotwein
  • 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Min.)
  • 1 TL Salz
  • 4 Stück Burrata piccola (ca. 200 g)
  • ½ Bund Basilikum (ca. 10 g), Blätter abgezupft
  • 2 TL Olivenöl
  • 4 Prisen Fleur de Sel
  • 4 Prisen Pfeffer, gemahlen

Voeding
per 4 Portionen
Calorieën
10164 kJ / 2427 kcal
Eiwitten
72.9 g
Koolhydraten
268 g
Vetten
115 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten