Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Scheiben Kalbshaxe, mit Knochen (ca. 160 g bis 200 g pro Stück)
- 4 Prisen Salz
- 4 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Weizenmehl
- 3 EL Öl zum Braten
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 200 g Lauch, nur weißer Teil, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 1 Prise Paprikapulver, edelsüß
- 60 g Tomatenmark
- 20 g Honig
- 200 g Rotwein
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- Petersilienblätter, gehackt, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1626 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 232 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geschmortes Kalbsragout
2h 10min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1 Std. 5 Min
Lammkoteletts sous-vide mit Artischocken
9hod. 30min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 Min
Boeuf Bourguignon
2h 45min
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50 Min
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 Min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2 Std. 30 Min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 Std. 5 Min
Pappardelle al Ragù
4h
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min