Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lammkoteletts sous-vide
- 1 Bio-Zitrone
- 300 g Weißwein
- 1 Knoblauchzehe, angedrückt
- 4 Prisen Salz
- 60 g Honig
- 1500 g Wasser
- 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (siehe Tipp)
- 600 g Lammkoteletts
- ½ TL Fenchelsamen (im Mörser etwas anstoßen)
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Artischocken und Fertigstellung
- 6 - 8 Artischockenherzen, frisch (siehe Tipps)
- 1 Zitrone, Saft gepresst
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 30 natives Olivenöl extra
- 40 g Weißwein
- 100 g Wasser
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2320 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 493 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Milchreis (XXL)
55 min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4h
Pulled Chicken Curry Burger
2 Std. 20 Min
Schoko-Salami
5h 20min
Spaghetti Carbonara
25min
Key Lime Pie Eiscreme
5h 15min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4 godz. 50 min
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30min
Ananassorbet
15 min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min