Menü: Spargel mit Käse-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum

Menü: Spargel mit Käse-Reis, Zitronen-Hollandaise und Beerenschaum

4.3 6 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

Spargel und Reis
  • grüner Spargel unteres Drittel geschält
    500 - 700 g
  • Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
    30 g
  • Wasser
    1200 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe
    1 geh. TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), zerkrümelt
  • Basmatireis
    200 g
Beerenschaum
  • Zucker
    140 g
  • gemischte rote Beeren, gefroren
    500 g
  • Zitronensaft
    10 - 30 g
  • Eiweiß
    1
Zitronen-Hollandaise
  • Butter in kleinen Stücken
    200 g
  • Wasser
    30 g
  • Zitronensaft
    20 - 30 g
  • Eidotter
    3
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    2 - 3 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 916 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 2580 kJ / 616 kcal
Vetten 21 g
Vezels 8.5 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 83 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...