Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de poireau, le blanc uniquement
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de chou-fleur, en bouquets
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille (pour 0,5l)
- 100 g de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
- 100 g de lait entier
- 1 pincée de sel, selon vos goûts
- 1 pincée de poivre moulu, selon vos goûts
- 6 morceaux de foie gras de canard cru (environ 25-30 g/escalope)
- 80 g de cacahuètes grillées salées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1450.7 kJ / 350.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 5.2 g
- Vetten
- 32.3 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 Min
Crème de champignons
20 Min
Soupe de poireau et de pommes de terre au jambon fumé croustillant
40min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50 Min
Crème de pois
40min
Soupe verte effrayante aux globes oculaires
30 Min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Geen beoordelingen
Salade de scampis et de mangue (sans gluten)
Geen beoordelingen
Consommé de maïs au poulet, flans de brocoli
1 Std. 25 Min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min
Délice citronné
50 Min
Soupe de brocolis
15min