
Apparaten en accessoires
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
de poireau le blanc uniquement50 g
-
d'huile d'olive20 g
-
de chou-fleur en bouquets500 g
-
d'eau300 g
-
cube de bouillon de volaille (pour 0,5l)1
-
de crème, à fouetter, 30-40% M.G.100 g
-
de lait entier100 g
-
de sel selon vos goûts1 pincée
-
de poivre moulu selon vos goûts1 pincée
-
de foie gras de canard cru (environ 25-30 g/escalope)6 morceaux
-
de cacahuètes grillées salées80 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
350.8 kcal /
1450.7 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
32.3 g
Koolhydraten
5.2 g
Vezels
2.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Table de fête
11 recepten
Benelux
Benelux