Compatibele versies
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 600 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 350 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
- 200 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Lentilles à la marocaine
50 dk
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Soupe harira
40min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 dk
Chorba tunisienne
45 dk
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3 Std. 15 Min
Côtelettes d'agneau à la crème
3h
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1h 45min
Souris d'agneau
1h 15min