Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois

Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois

3.7 12 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 5min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 gousses d'ail
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 600 g de veau en morceaux
  • 600 g d'eau
  • 2 brins de romarin frais
  • 5 brins de thym frais
  • 2 feuilles de laurier frais
  • 350 g de fonds d'artichaut coupés en quatre
  • 200 g de petits pois frais écossés
  • du sel
  • du poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 38 g
Calorieën 1355 kJ / 324 kcal
Vetten 12 g
Koolhydraten 11 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...