Compatibele versies
Mijoté de fonds d’artichauts au veau et aux petits pois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 600 g de veau, en morceaux
- 600 g d'eau
- 2 brins de romarin frais
- 5 brins de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- 350 g de fonds d'artichaut, coupés en quatre
- 200 g de petits pois frais, écossés
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1355 kJ / 324 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Chorba tunisienne
45min
Pâtes à la sauce provençale et au pistou
40 Min
Navarin aux petits légumes
1ωρ.
Navarin d'agneau printanier
1ωρ. 20 λεπτ.
Poulet aux olives, citron et tagliatelles
1h 5min
Sauté de veau aux artichauts et petits pois
Geen beoordelingen
Côtelettes d'agneau à la crème
3 Std.
Tajine d'agneau aux coings
1ωρ.
Tajine de bœuf aux carottes et tomates
1 godz. 45 min
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3h 15min
Tajine de poulet aux carottes et pruneaux
2 Std. 10 Min
Chorba (soupe de légumes aux pâtes et aux pois chiches)
1ωρ.