Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches aux lentilles vertes
- ½ oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 50 g de parmesan râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2362.3 kJ / 564.6 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 51.4 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 18.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 512.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Compote banane-kiwi
35 Min
Brownie sirop d'agave et noix
55 Min
Poulpe à la vanille
1h 20 min
Plateau de douceurs sucrées pour maman
Pas d’évaluation
Omelette aux blancs d’œufs
20min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Crêpes roses au houmous
35 Min
Soupe de patates douces à la noisette et filets de dinde aux herbes
55 Min
Poulet aux pêches et herbes de Provence, riz vapeur
1 Std.
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1 Std.
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min