Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre
TM6 TM5 TM31

Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre

4.3 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 800 g d'eau
  • 250 g de pâtes sèches aux lentilles vertes
  • ½ oignon, coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 50 g de parmesan râpé

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2362.3 kJ / 564.6 kcal
Eiwitten
24.4 g
Koolhydraten
51.4 g
Vetten
28.4 g
Verzadigd vet
18.3 g
Vezels
2.7 g
Natrium
512.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten