Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre

Pâtes aux lentilles vertes et sauce au chèvre

4.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 800 g d'eau
  • 250 g de pâtes sèches aux lentilles vertes
  • ½ oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de fromage de chèvre en bûche coupé en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 50 g de parmesan râpé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 512.8 mg
Eiwitten 24.4 g
Calorieën 2362.3 kJ / 564.6 kcal
Vetten 28.4 g
Vezels 2.7 g
Verzadigd vet 18.3 g
Koolhydraten 51.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...