Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de feuilles de persil frais, et un peu pour la finition
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café d'huile d'olive
-
200
g de riz long
of 200 g de riz basmati blanc - ½ de c. à café de sel, et 2 pincées pour le riz
- 4 œufs
- 350 g de filets de haddock
- 40 g de beurre doux, coupé en noisettes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ¼ de c. à café de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre, type Madras
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2246.8 kJ / 536.5 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Poulet à l'algérienne
40 min
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35 min
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45 min
Spaghetti aux anchois et aux pignons
50 min
Penne à la tunisienne
1 Std. 15 Min
Kedgeree au haddock
45 min
Boulettes d'agneau à l'indienne
50 min
Brochettes kebab sauce aux pêches
25min
Tajine de veau aux coings
1h 10 min
Biryani de poulet
55 Min
Loubieh (ragoût de haricots verts libanais)
50 min
Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran
3 Std. 10 Min