Kedgeree (Riz au curry et au haddock)

Kedgeree (Riz au curry et au haddock)

4.6 94 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 20 g de feuilles de persil frais et un peu pour la finition
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 200 g de riz long
    200 g de riz basmati blanc
  • ½ de c. à café de sel et 2 pincées pour le riz
  • 4 œufs
  • 350 g de filets de haddock
  • 40 g de beurre doux coupé en noisettes
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • ¼ de c. à café de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de curry en poudre type Madras

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 32.8 g
Calorieën 2246.8 kJ / 536.5 kcal
Vetten 26.8 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 40.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...