Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de feuilles de persil frais, et un peu pour la finition
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café d'huile d'olive
-
200
g de riz long
of 200 g de riz basmati blanc - ½ de c. à café de sel, et 2 pincées pour le riz
- 4 œufs
- 350 g de filets de haddock
- 40 g de beurre doux, coupé en noisettes
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ¼ de c. à café de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de curry en poudre, type Madras
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2246.8 kJ / 536.5 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 26.8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne à la tunisienne
1h 15 min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1h
Poulet katsu au riz et curry
1h 45 min
Riz indien aux fruits secs
40 min
Crevettes à la chermoula
40 min
Biryani de crevettes, fruits secs et safran
35 min
Riz à la morue et aux moules
50 min
Calamars Assam
30 min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50 min
Poulet mesfioui
1h 20 min
Githeri (ragoût de maïs, haricots rouges et crevettes)
50 min
Riz espagnol aux fruits de mer
40 min