Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 10 g de aceite de oliva
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- 2 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 - 6 filetes de pescado blanco de 120 - 250 g c/u (PJ: Reineta)
Salsa y cocción
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de perejil fresco, solo las hojas
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de vino blanco
- 80 g de almendras laminadas tostadas
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de maicena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cóctel pisco sour
10 dk
Plateada al jugo
3 Std. 40 Min
Puré de betarragas
1sa
Crema de zapallito italiano
50min
Pebre
20 dk
Sopaipillas chilenas
45 Min
Queque clásico
1sa 20 dk
Charquicán con charqui
1h 10min
Pastelera de choclo
1sa
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pisco sour
10 dk
Porotos granados con mazamorra
1sa 15 dk