![Reineta al vapor con salsa de limón y almendras Reineta al vapor con salsa de limón y almendras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9f169688e7bb7f38327470122aacecf0/Derivates/6888b63ed6394e22ba9668a30a6ce61af974a724.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 10 g de aceite de oliva
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- 2 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 - 6 filetes de pescado blanco de 120 - 250 g c/u (PJ: Reineta)
Salsa y cocción
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de perejil fresco, solo las hojas
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de vino blanco
- 80 g de almendras laminadas tostadas
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de maicena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chardonnay sour
10min
Cóctel pisco sour
10min
Arroz caldoso con leche de coco y camarones
50 мин.
Crema ácida
5 min
Crema de porotos negros
Keine Bewertungen
Caldillo de congrio
1u. 45min
Papillotes de merluza austral con puré de papas
45min
Plateada al jugo
3 godz. 40 min
Crema de zapallito italiano
50 мин.
Charquicán con charqui
1u. 10min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 мин.
Sofrito chileno
20min