Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 10 g de aceite de oliva
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- 2 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 - 6 filetes de pescado blanco de 120 - 250 g c/u (PJ: Reineta)
Salsa y cocción
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de perejil fresco, solo las hojas
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de vino blanco
- 80 g de almendras laminadas tostadas
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de maicena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porotos granados con mazamorra
1h 15 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Sofrito chileno
20min
Plateada al jugo
3h 40min
Charquicán con charqui
1h 10 min
Arroz sabroso
25min
Arroz caldoso con leche de coco y camarones
50min
Crema de zapallito italiano
50min
Solomillo de cerdo con puré de arvejitas
2h 25min
Queque clásico
1h 20min
Pebre
20min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min