Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g de queso gruyère cortado en trozos
- 500 g de cebolla cortada en pluma
- 30 g de aceite de oliva
- 40 g de azúcar
- 20 g de harina
- 40 g de mantequilla
- 700 g de agua
- 100 g de vino blanco
-
1
pastilla de caldo de pollo (para 0,5 l.)
of 1 pastilla de caldo de carne (para 0,5 l.) - 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 6 - 12 rebanadas de pan baguette de 3 cm aprox.
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1609 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 12.1 g
- Koolhydraten
- 33.6 g
- Vetten
- 20.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1 godz.
Salsa para pastas: pesto de espinaca
5 min
Guiso de cochayuyo
14 Std.
Budín de atún
50min
Pisco sour
10min
Sopa Húngara de hongos
30 min
Puré de papas, espinaca y queso
30 min
Sopa de apio y zapallito
35min
Arroz agridulce con maní y tocino
50min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Mousse de maracuyá
2 Std. 10 Min
Risotto con hongos a la cerveza
40min