![Arroz caldoso con leche de coco y camarones Arroz caldoso con leche de coco y camarones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dedaf462d2d9db2eb3b4e5d3c6c872b8/Derivates/2d3cf3722f7040bf31fe4f65f8e59f41d4387482.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción del arroz
- 1000 g de agua
- 2 ½ cucharadita de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz de grano largo
Sofrito
-
300
g de tomates maduros pelados, sin semillas y cortado en cuartos
of 300 g de tomates en conserva pelados, sin semillas y cortado en cuartos - 75 g de pimentón rojo en trozos
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 5 g de jengibre fresco pelado
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
Armado
- 250 g de leche de coco
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 200 g de arvejas descongeladas
- 200 g de agua
- 500 g de camarones pelados, cocidos y sin venas
- ½ limón, su zeste y su jugo
- 10 g de hojas de cilantro fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pisco sour
10min
Pebre
20min
Chardonnay sour
10min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Reineta al vapor con salsa de limón y almendras
40min
Quinoto verde
40min
Lomo saltado con arroz - Perú
1h
Cremoso de mote
1u. 20min
Plateada al jugo
3 godz. 40 min
Queque clásico
1u. 20min
Charquicán con charqui
1u. 10min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 мин.