Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción del arroz
- 1000 g de agua
- 2 ½ cucharadita de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz de grano largo
Sofrito
-
300
g de tomates maduros pelados, sin semillas y cortado en cuartos
of 300 g de tomates en conserva pelados, sin semillas y cortado en cuartos - 75 g de pimentón rojo en trozos
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 5 g de jengibre fresco pelado
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
Armado
- 250 g de leche de coco
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 200 g de arvejas descongeladas
- 200 g de agua
- 500 g de camarones pelados, cocidos y sin venas
- ½ limón, su zeste y su jugo
- 10 g de hojas de cilantro fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plateada al jugo
3h 40min
Crema de porotos negros
13 godz. 10 min
Crema de zapallito italiano
50min
Pebre
20 min
Pie de limón
3h 15min
Causa peruana de camarones
2h 50min
Queque de zanahoria y naranja
2 godz. 15 min
Pastelera de choclo
1h
Quinoto verde
40min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Pisco sour
10 min
Sofrito chileno
20 min