Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla cortada en cuatro
- 20 g de aceite de oliva
- 125 g de longaniza picada en trozos de 1 cm
- 500 g de carne molida de vacuno
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 400 g de tomates en conserva picados en cubos
- 1 cucharada de concentrado de tomate
- 60 g de vino tinto
- 30 g de jugo de limón
- 1 cucharada de ají de color o paprika
- 1 pellizco de comino molido
- 2 cucharaditas de mostaza de Dijon
- 1 cucharada de salsa inglesa
- 1 cucharada de orégano
- 1 cucharadita de canela en polvo
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 hoja de laurel
- 1 cucharada de salsa Tabasco ® (opcional)
- 400 g de porotos rojos en conserva drenados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2513 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 41.4 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pisco sour
10min
Pebre
20min
Empanada de pino al horno
4h
Aliño de vino dulce añejo con ensalada de hojas verdes
1h
Quinoto verde
40min
Tartar de res con alcaparras, cebolla morada y aioli de jitomates deshidratados
1h 25min
Sándwich de pulled pork
5h 50 min
Plateada al jugo
3 Std. 40 Min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Budín de atún
50min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Carbonada
1h 15min