Risotto con frutos del mar

Risotto con frutos del mar

4.2 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 porciones

Ingrediënten

  • 300 g de mejillones frescos limpios
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 40 g de aceite de oliva
  • 200 g de aros de calamar crudos
  • 100 g de pimiento rojo en cubos (2 cm)
  • 50 g de chorizo de pamplona, en cubos (2 cm)
  • 400 g de jitomate triturado
  • 150 g de vino blanco
  • 2 cditas de sal o al gusto
  • azafrán unas hebras
  • 100 g de agua
  • ½ cdita de caldo de camarón en polvo
    ½ cdita de concentrado de caldo de pollo
  • 350 g de arroz arborio
  • 75 g de camarones medianos crudos pelados, sin cabeza y desvenados
  • 2 limones en cuartos

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 1777 mg
Eiwitten 31 g
Calorieën 2262 kJ / 539 kcal
Vetten 19 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 56 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...