![Risotto con frutos del mar Risotto con frutos del mar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b1ce974d-2115-40b1-b5e3-c03069a6df49/Derivates/49d64575-25a7-43d2-86db-108bbbca40e1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de mejillones frescos limpios
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de aros de calamar crudos
- 100 g de pimiento rojo, en cubos (2 cm)
- 50 g de chorizo de pamplona, en cubos (2 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 2 cditas de sal, o al gusto
- azafrán, unas hebras
- 100 g de agua
-
½
cdita de caldo de camarón en polvo
of ½ cdita de concentrado de caldo de pollo - 350 g de arroz arborio
- 75 g de camarones medianos crudos, pelados, sin cabeza y desvenados
- 2 limones, en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2262 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1777 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Arroz al curry con pescado ahumado
30min
Tarta de limón y merengue
2h 30min
Risotto al azafrán con mousse de calabacita y crujiente de tocino
Keine Bewertungen
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3h 20min
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1h
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2h 15min
Carne Guisada del Sur de Texas
1u. 20min
Pollo a la cazadora (Hestan Cue™)
40min
Risotto de camarón y espárragos
45min