Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de mejillones frescos limpios
- 200 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 40 g de aceite de oliva
- 200 g de aros de calamar crudos
- 100 g de pimiento rojo, en cubos (2 cm)
- 50 g de chorizo de pamplona, en cubos (2 cm)
- 400 g de jitomate triturado
- 150 g de vino blanco
- 2 cditas de sal, o al gusto
- azafrán, unas hebras
- 100 g de agua
-
½
cdita de caldo de camarón en polvo
of ½ cdita de concentrado de caldo de pollo - 350 g de arroz arborio
- 75 g de camarones medianos crudos, pelados, sin cabeza y desvenados
- 2 limones, en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2262 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1777 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de camarón y espárragos
45 min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5u. 5min
Puré de papas (Pelar)
35 min
Estofado de res TM6
4h
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1hod.
Risotto
30 min
Goulash
1h 40min
Fricasé de pollo TM6
50 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 Min
Puré de papas
50 Min
Puré de papa y poro
40 Min
Puré de papa
50 Min