Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de los camarones
- 500 g de camarones crudos calibre 36/40, sin cáscara y desvenado
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 500 g de agua
Pasta de ají amarillo
- 300 g de ají amarillo fresco, cortados en cuatro y sin semillas
- 3000 g de agua
- 40 g de azúcar rubia
- 40 g de vinagre de manzana
- 50 g de aceite de maravilla
- ½ cucharadita de sal
Salsa y montaje
- 30 g de jugo de limón recién exprimido
- 10 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 10 g de hojas de cilantro fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 862 kJ / 206 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plateada al jugo
3h 40min
Lomo de cerdo con salsa agridulce
1h 50min
Filete con salsa de alcaparras
3h 25min
Arroz negro meloso con camarones y calamares
45 min
Pisco sour
10 min
Sopaipillas chilenas
45 min
Causa peruana de camarones
2hod. 50min
Quinoto verde
40 Min
Queque de zanahoria y naranja
2 Std. 15 Min
Pastelera de choclo
1hod.
Pebre
20 min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min