Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil

Portobellos a la parrilla con pesto de palta y perejil

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

Portobellos
  • 20 g de jugo de limón
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de mostaza de Dijon
  • ½ cucharadita de pimienta molida
  • 8 portobellos frescos limpios y secos
Pesto
  • 60 g de aceite de oliva
  • 15 g de aceto balsámico
  • 30 g de hojas de perejil fresco
  • 2 dientes de ajo
  • 1 cebolla de verdeo
  • ¼ cucharadita de ají molido
  • ½ cucharadita de sal
  • ¼ cucharadita de pimienta molida
  • 1 palta en cubos (aprox. 100 g)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 portions

Eiwitten 5 g
Calorieën 7242 kJ / 1731 kcal
Vetten 175 g
Vezels 12 g
Koolhydraten 24 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...