Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de lentejas, remojadas durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
- 100 g de garbanzos secos, remojados durante al menos 8 horas o toda la noche, escurridas
- 100 g de hojuelas de avena
- 320 g de agua
- 25 g de psyllium
- 60 g de mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), y más para cubrir
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 10 g de vinagre de sidra
- 30 g de aceite de oliva
- Voeding
- per 1 rebanadas
- Calorieën
- 530 kJ / 126.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 3.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 182.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Manteca de almendras
1 godz. 10 min
Sopa de brócoli y almendras
30 min
Leche de almendras
8 Std. 5 Min
Leche de coco
5min
Budín de frutos secos
35 min
Ghee
2 godz. 10 min
Magdalenas de nueces pecán
30 min
Pan nube de palta
45 min
Crackers de semillas
50 min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15min
Helado de palta y banana
5min
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50 min