Apparaten en accessoires
Ciruelas al vapor (200-400 g) en cestillo
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
200 gramo
Ingrediënten
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de ciruelas sin semilla, en mitades
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 gramo
Natrium
2 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
214 kJ /
51 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCCIÓN AL VAPOR
80 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Ciruelas al vapor (500 g) en Varoma
25min
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
20min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40min
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35min
Puré de betabel
1u.
Ensalada de coles de bruselas
35min