Pan de molde sin gluten

Pan de molde sin gluten

3.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
10 rebanadas

Ingrediënten

  • 450 g de agua mineral
  • 20 g de manteca de cerdo
    20 g de aceite de girasol
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 1 cucharada de vinagre
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 400 g de harina sin gluten
  • ½ cucharadita de sal
  • agua la necesaria

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 4.39 g
Calorieën 656 kJ / 157 kcal
Vetten 2.51 g
Vezels 1.61 g
Koolhydraten 29.18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...