Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 claras de huevo
- vinagre blanco, unas gotas
- 350 g de agua mineral, templada
- 1 cucharada de vinagre, y unas gotas más
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de azúcar
- 40 g de levadura prensada fresca
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1029 kJ / 246.5 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 45.9 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan exprés sin gluten
1h
Pan alemán sin gluten
3 godz.
Pizza sin gluten
1h
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan brioche sin gluten
2h 50min
Pan de caja sin gluten
2h
Pan sin gluten
1h 40 min.
Baguette sin gluten
1h
Harina de arroz
5 min
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan de brioche sin gluten
2h 50min