Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas y salsa de jitomate
- aceite de oliva extra virgen, for greasing
- 100 g de cebolla, en cuartos
- 3 dientes de ajo
- 500 g de carne molida de res
- 500 g de carne molida de cerdo
- 60 g de crema
- 2 pizca de sal marina
- 2 pizca de pimienta negra molida
- 800 g de jitomate triturado, enlatado
- 70 g de puré de jitomate
- 40 g de aceite de oliva
Polenta con parmesano
- 100 g de queso parmesano, cortado en trozos pequeños
- 3 dientes de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 1000 g de leche entera
- 100 g de polenta
- 100 g de mantequilla sin sal, en cubos pequeños
- 2 pizcas de sal marina, o al gusto
- aceite de oliva, para servir
- hojas de perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3732 kJ / 32 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 65 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Polenta
1 godz.
Pastel de pollo
30 min
Crepas de zanahoria con salsa de jitomate
1 godz.
Kugel de papa
1 godz.
Ñoquis de patata
50 Min
Gnocchis de papa
50 Min
Polenta con estofado de hongos
35 min
Goulash
1 Std. 40 Min
Puré de papas
50 Min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Puré de papa
50 Min