Polenta con albóndigas en salsa de jitomate

Polenta con albóndigas en salsa de jitomate

3.9 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
6 porciones

Ingrediënten

Albóndigas y salsa de jitomate
  • aceite de oliva extra virgen for greasing
  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 3 dientes de ajo
  • 500 g de carne molida de res
  • 500 g de carne molida de cerdo
  • 60 g de crema
  • 2 pizca de sal marina
  • 2 pizca de pimienta negra molida
  • 800 g de jitomate triturado, enlatado
  • 70 g de puré de jitomate
  • 40 g de aceite de oliva
Polenta con parmesano
  • 100 g de queso parmesano cortado en trozos pequeños
  • 3 dientes de ajo
  • 20 g de aceite de oliva
  • 1000 g de leche entera
  • 100 g de polenta
  • 100 g de mantequilla sin sal en cubos pequeños
  • 2 pizcas de sal marina o al gusto
  • aceite de oliva para servir
  • hojas de perejil fresco para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 46 g
Calorieën 3732 kJ / 32 kcal
Vetten 65 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 32 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...