Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)

Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)

4.9 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u.
8 porciones

Ingrediënten

  • 1200 g de ternera (cuete, entero)
  • 120 g de cebolla
  • 2 dientes de ajo
  • 600 g de vino blanco
  • 1200 g de agua
  • 30 g de apio
  • 2 hojas de laurel, secas
  • 1 cdas de sal gruesa
  • 250 g de aceite
  • 1 huevo
  • 1 cdita de vinagre
  • 10 g de mostaza Dijon
  • 2 pizcas de pimienta negra molida
  • 1 cdita de sal fina
  • 220 g de atún en aceite drenado
  • 3 filetes de anchoa en aceite
  • 60 g de alcaparras drenadas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 39 g
Calorieën 2680 kJ / 638 kcal
Vetten 46 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...