Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g de ternera, (cuete, entero)
- 120 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 600 g de vino blanco
- 1200 g de agua
- 30 g de apio
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cdas de sal gruesa
- 250 g de aceite
- 1 huevo
- 1 cdita de vinagre
- 10 g de mostaza Dijon
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 1 cdita de sal fina
- 220 g de atún en aceite, drenado
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 60 g de alcaparras, drenadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2680 kJ / 638 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Vitello Tonnato
3h 25 min
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5 godz. 30 min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2 Std.
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Sabayón
15 Min
Toronjas confitadas
13 Std. 30 Min
Souffle de queso gruyere
40min
Saltimbocca a la romana
30min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Quiche de jamón serrano y jitomate
55 Min
Sabayón
15 Min