Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan de garbanzo
- 280 g de garbanzos secos
- 200 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharada de ajonjolí
Dip de curry
- 30 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
- ½ cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 100 g de berenjenas, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacitas, en cubos (1 cm)
- 80 g de jitomate triturado, enlatado
- ½ cucharadita sal
- cilantro, fresco
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 8044 kJ / 1920 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 140 g
- Vetten
- 116 g
- Vezels
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40 min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Galletas de garbanzo con chispas de chocolate sin gluten
55min
Pan de caja sin gluten
2h
Cheesecake vegano, sin gluten
3h 30min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Galletas veganas de limón
30 min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina de cereales y leguminosas
5min
Barritas de frambuesa sin gluten
30 min
Pan alemán sin gluten
3h