Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de queso parmesano, en trozos (3 cm)
- 1220 g de agua
- 300 g de calabaza amarilla de Castilla, en cubos (2 cm)
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
- ½ - 1 cdita de sal gruesa, al gusto
- 2 pizcas pimienta negra molida
- 30 g echalot
- 100 g de tocino ahumado rebanado, en trozos (1 cm)
- 40 g de mantequilla sin sal
- 320 g de arroz arborio
- 60 g vino blanco seco
- 1 cda de caldo de verduras, en cubo o pasta
-
60
g de chícharos congelados
of 60 g de chícharos sin vaina - hojas de perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1452 kJ / 345 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche de brócoli con harina de quinoa
45 min
Risotto con poro y limón
25 min
Risotto con calabacita y tocino
35min
Muffins con espinacas, espárragos y guyere
30 min
Risotto de verduras
40 Min
Curry de pescado (Fish ambul thiyal)
1h
Risotto de calabacita
25 min
Ravioles abiertos con calabaza y setas.
1h 15min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Risotto con uvas y champiñones
50min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Risotto con parmesano
30 min