Tallarines fresco con hongos porcini

Tallarines fresco con hongos porcini

4.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porciones

Ingrediënten

Masa para pasta
  • 300 g de harina de trigo
  • 3 huevo
  • 1 cda aceite de oliva
  • 1 cdita sal
  • harina de trigo
Salsa de hongos porcini
  • 2 ramitas de perejil sólo las hojas
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 150 - 200 g de hongos porcini frescos en rebanadas
    50 g de hongos porcini deshidratados, en rebanadas
  • 1 ½ cdita sal
  • 1200 g de agua
  • 1 - 2 pizcas pimienta negra recién molida

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 4 porciones

Eiwitten 20 g
Calorieën 2337 kJ / 558 kcal
Vetten 21 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 76 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...