Pan de caja sin gluten

Pan de caja sin gluten

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 14u.
10 piezas

Ingrediënten

Pre-fermentación
  • 45 g de harina de trigo sarraceno casero o certificado sin gluten
  • 30 g de harina de arroz casero o certificado sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura fresca o levadura seca
Masa
  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura fresca o levadura seca
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal
  • 2 cditas de aceite vegetal para engrasar
  • 1 cda de leche para cepillar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pieza

Natrium 514.9 mg
Eiwitten 3.1 g
Calorieën 979 kJ / 234 kcal
Vetten 1.3 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 48.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...