Pan de caja sin gluten
TM6

Pan de caja sin gluten

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Pre-fermentación

  • 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
  • 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
  • 85 g de agua
  • 10 g de levadura fresca, o levadura seca

Masa

  • 500 g de agua
  • 10 g de levadura fresca, o levadura seca
  • 20 g de psyllium
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal
  • 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
  • 1 cda de leche, para cepillar

Voeding
per 1 pieza
Calorieën
979 kJ / 234 kcal
Eiwitten
3.1 g
Koolhydraten
48.7 g
Vetten
1.3 g
Verzadigd vet
0.2 g
Vezels
4.1 g
Natrium
514.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten