Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 457 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Bisquets sin gluten
1h 30min
Pan alemán sin gluten
3sa
Harina sin gluten para todo uso
5 dk
Harina de arroz
5 dk
Bollos sin granos ni gluten
1sa 20 dk
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Baguette sin gluten
1sa
Base para pay sin gluten
15 min
Pizza sin gluten
1sa
Pan de caja sin gluten
2 Std.