Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 457 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan alemán sin gluten
3u.
Harina de almendras
30 Min
Bolillo sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Pizza sin gluten
1 Std.
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Baguette sin gluten
2h
Harina de arroz
5 Min
Pan sin gluten
1hod. 40min
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Brownies sin gluten
45 Min