Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 457 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan de molde sin gluten
14 Std.
Bolillo sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120h
Pan sin gluten
1h 40min
Pan alemán sin gluten
3h
Pizza sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min