Pan sin gluten

Pan sin gluten

3.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 40min
8 rebanadas

Ingrediënten

  • 2 claras de huevo
  • ¼ cdita de vinagre blanco
  • 350 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 1 cda de vinagre blanco
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
    40 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rebanada

Eiwitten 8 g
Calorieën 1029 kJ / 246.5 kcal
Vetten 3.4 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 45.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie

Misschien vind je het ook leuk...