Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 270 g de harina
- 100 g de aceite de oliva
- 60 g de agua
- 8 - 10 hojas de albahaca frescas, al gusto
- 1 cda de cáscara de limón amarillo
- ½ cdita de sal
Relleno
- 30 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla, en cuartos
- 30 g de jitomate deshidratado en aceite, escurridos
- 300 g de pechuga de pollo, en cubos (2 cm)
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta recién molida
- 250 g de jitomate cherry, en mitades
- 200 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 huevos
- 60 g de queso feta
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 10 hojas de albahaca frescas troceadas, para servir
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1995 kJ / 476.8 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 32.2 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 421 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas al horno con mayonesa de limón y romero
30 min
Mongolian beef
1 godz. 20 min
Botana de ricotta y espinaca
1h
Envueltos de pollo en salsa de espinaca
1h
Stroganoff de res TM6
1h
Tarta integral con salsa de cebolla TM6
1 godz. 10 min
Papas Anna
1h
Pastel de carne
50 Min
Hojaldre de pollo
2h
Pay de atún
1h 40min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Papas al horno
1h