Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout

Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
30 slices

Ingrediënten

Wholegrain Easter bread
  • fresh dill (approx. 20 g), leaves only
    1 bunch
  • red onions halved, plus extra for garnish, cut in rings
    100 g
  • milk
    300 g
  • honey
    15 g
  • fresh yeast crumbled
    20 g
  • wholemeal flour plus extra for dusting
    560 g
  • egg (53-63 g)
    1
  • butter cut in pieces
    50 g
  • salt
    2 tsp
Eggs
  • eggs (53-63 g each) cold
    4
  • water to fill to 1 l mark
Assembly
  • egg yolk beaten, for brushing
    1
  • salad leaves mixed
    100 g
  • smoked trout fillets cut in pieces
    150 g
  • lemon juice freshly squeezed
    30 g
  • black pepper, freshly ground

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 slice

Natrium 120.7 mg
Eiwitten 5.1 g
Calorieën 444.3 kJ / 106.2 kcal
Vetten 3.3 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraten 15.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...