Compatibele versies
Bachour: Fondue tropical de maracuyá, chocolate y brioche
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche
- 90 g de mantequilla sin sal, en cubos, a temperatura ambiente
- 185 g de harina de trigo
- 1 cdita de levadura seca instantánea o 10 g de levadura fresca
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 20 g de azúcar refinada
- 10 g de jarabe de glucosa o azúcar invertido
- 1 cda de leche entera
- 1 cdita de sal fina
Fondue
- 180 g de chocolate con leche
- 60 g de chocolate amargo
- 240 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 120 g de pulpa de maracuyá
- 60 g de licor de naranja o durazno
- 10 piezas de fresas, enteras
- 2 piezas de plátano, en rebanadas
- 150 g de piña, en cubos
- 2 piezas de carambola (estrella), en rebanadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1605 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 266 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Blintzes
1h 30min
Bachour: Bombón de maracuyá (chocolate relleno)
2h
Oruga de chocolate
3 Std. 15 Min
Ñoquis rellenos de mozzarella y pan rallado
2h
Fondant
15min
Madeleine de limón
1h
Merengue italiano
20min
Betún de mantequilla básico
10min
Sangrita
5min
Daiquiri de zarzamora
10min
Bowl de arroz con salmón fresco
40min
Tacos de camarón de la Viga
40min