Wonton de calabaza en caldo dashi

Wonton de calabaza en caldo dashi

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
6 porciones

Ingrediënten

Caldo de champiñones Dashi
  • 450 g de champiñones
  • 1400 g de agua
  • 30 g de kombu
Caldo de coco y canela tostado
  • 450 g de hongos shiitake frescos
  • 60 g de salsa de soya
  • 2 ½ ramas de canela tostada (ver tip)
  • 85 g de coco rallado y tostado
Relleno de wonton
  • 1240 g de agua
  • 496 g de calabaza japonesa pelada, sin semillas y en cubos (aprox. 3 cm)
  • 30 g de salsa de soya
  • 15 g de vinagre de arroz
  • 15 g de aceite de coco
  • 1 ½ cdita de jengibre en polvo (optioneel) o al gusto
  • 15 g de miel de agave (optioneel)
  • 20 hoja de pasta de wonton (redondas)
  • brotes para decorar
    flores comestibles, para decorar

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 979.6 mg
Eiwitten 10.9 g
Calorieën 1104.3 kJ / 263.9 kcal
Vetten 10.4 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 36.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...