Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chili con carne
- 400 g de jitomate, en trozos
- 300 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite
- 750 g de carne molida
- 30 g de puré de tomate
- 1 cucharadita de azúcar
- 3 cucharaditas de sal
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 cucharadita de paprika
- 1 cucharada de orégano
- ½ cucharadita de comino en polvo
- 20 g de chocolate amargo, en trozos
- 540 g de frijol bayo entero, enlatado, escurrido
Salsa de queso
- 300 g de queso cheddar, en trozos
- 100 g de leche
- 30 g de mantequilla sin sal
- 10 g de mostaza
- 5 gotas de salsa Tabasco
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de paprika
Para servir
- 200 g de totopos
- 100 g de chiles jalapeños en escabeche, escurridos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2306 kJ / 549 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Onigirazu (sándwiches de arroz japoneses)
1h 10 min
Dip de pimiento
5min
Pico de gallo
5min
Salsa de chile de árbol
10min
Tinga de pollo
30min
Ceviche de camarón
2 Std.
Frijoles refritos
20 Min
Rajas con elote
20 Min
Guacamole
5min
Pollo Venezolano con arepas
40min
Rollitos primavera de camarón
40min
Bocados de jalapeño
40min