Compatibele versies
Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite vegetal
- 150 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 250 g de chutney de mango
- 250 g de jitomate triturado, enlatado
- 20 g de vinagre de sidra o manzana
- 40 g de salsa Inglesa
- 15 g de azúcar morena
- 1 cdita de chile de árbol seco
- 1 cdita de sal
- 1000 g de filete de lomo de ternera, cortado en tiras (aprox. 1 cm x 8 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2242 kJ / 534 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Pollo tandoor
6h 45min
Fattoush
30 min
Sándwich de filete de res
2hod. 30min
Hamburguesa Big Kahuna (Pulp Fiction)
50 Min
Costillas teriyaki
1hod. 30min
Hamburguesa trufada
40 Min
Cerdo agridulce
45 min
Curry de pollo estilo Ciudad del Cabo
1hod.
Satay de res
2hod. 30min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5u. 5min
Rub BBQ
5 min