Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)

Kebabs de res con salsa bbq sudafricana (Monkey gland sauce)

4.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u.
4 porciones

Ingrediënten

  • 30 g de aceite vegetal
  • 150 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo pelados
  • 250 g de chutney de mango
  • 250 g de jitomate triturado, enlatado
  • 20 g de vinagre de sidra o manzana
  • 40 g de salsa Inglesa
  • 15 g de azúcar morena
  • 1 cdita de chile de árbol seco
  • 1 cdita de sal
  • 1000 g de filete de lomo de ternera cortado en tiras (aprox. 1 cm x 8 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 58 g
Calorieën 2242 kJ / 534 kcal
Vetten 19 g
Vezels 2 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...