Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 60 g de queso parmesano, en trozos
- 100 g de carne de res en cubos (2-3 cm)
- 100 g de mortadela en trozos (2-3 cm)
- 80 g de jamón serrano en rebanadas
- 1 huevo
- ½ cucharadita de nuez moscada en polvo
- ½ cucharadita de sal
Masa
- 400 g de harina y un poco más para espolvorear
- 400 g de harina
- 4 huevos
- 1 cucharada de aceite de oliva extra virgen
- 1 cucharadita de sal
Cocción
- 2000 g de caldo de res
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 25.7 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 15.1 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle con costilla estofada
2 godz. 20 min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 Min
Arroz frito
40 min
Caldo de pasta con pescado
40 min
Gaspacho de elote y jalapeño
20 min
Tortitas de camarón en salsa verde con arroz blanco y verduras
1h 10 min
Salsa de chipotle y cacahuate
10 min
Clemole rojo
40 min
Chiles rellenos de bacalao
1 Std. 15 Min
Salsa borracha
15min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1j
Tacos de canasta
1j